Mannen Swim&Run FAST wetsuit

Sku: 17042
 

Availability: In voorraad

€ 399,99
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd
  • 1 jaar garantie
 

De FAST is speciaal gemaakt voor de competitieve Swim Runner en is getest, en vervolgens aangepast, tijdens verschillende evenementen.


De Fast is uitgevoerd met een soepele YKK-rits aan de voorkant die eenvoudig te openen is  zodat je tijdens het lopen vrijer kunt ademen. Een gesloten rits zorgt tijdens het zwemmen voor compressie op je romp zodat je een optimaal drijfvermogen hebt en er geen water het pak in kan lopen.


Onze dank gaat uit naar Maj-Britt Klok en Søren Engholm voor hun inbreng!


Technische details


Toen we begonnen aan het ontwerp van een speciaal Swim Run wetsuit hebben we een lijstje gemaakt met essentiële kwaliteiten:


comfort – sluitende pasvorm – flexibiliteit – duurzaamheid – vrijheid – soepelheid – drijfvermogen – snelheid.


Het resultaat is de unieke Swim&Run Fast!

Size Chart
 

Laat ons u helpen met uw maat.

Vul alstublieft uw maat in zodat we kunnen controleren of dit de geschikte maat is.

€ 399,99
Mannen Swim&Run FAST wetsuit
 
 

Product details

Swim Run is een van de snelst groeiende sporten. Waarom? Omdat het ontzettend leuk is, het een sport is die je als team kunt beoefenen, en die jou en je teamgenoot tot het maximale uitdaagt.

Dare2Tri, altijd innoverend in wetsuits, introduceert de Swim&Run FAST! Het is een wetsuit speciaal gemaakt om in te zwemmen en hard te lopen, ontworpen in samenwerking met de vicewereldkampioenen Swim Run Maj-Britt Klok en Søren Engholm uit Denemarken. 

Technische Specificaties

Details: van top tot teen

Comfort
hebben we bewerkstelligd door het gebruik van een super flexibele voering en speciale body contour panelen.
Sluitende pasvorm
Sluitende pasvorm is een resultaat van talloze testen door atleten met verschillende lichaamstypes.
Flexibiliteit
Flexibiliteit, we gebruiken gepatenteerd Duraflex 0,5mm ultraflexibel materiaal dat niet alleen voor flexibiliteit zorgt maar ook voor duurzaamheid.
Duurzaamheid
Duurzaamheid, de Duraflex panelen zijn ultra dun, maar ook ultraduurzaam, nagelproof, sterk en soepel.
Vrijheid
Vrijheid, het gevoel van vrijheid is belangrijk, niet alleen tijdens het zwemmen, maar zeker ook tijdens het lopen. Door het gebruik van neopreen in verschillende diktes en in verschillende panelen, hebben we het optimale gevoel van vrijheid gecreëerd.
Soepelheid
Soepelheid hebben we gecreëerd door het gebruik van een nieuw soort rubber en een nieuwe SCS deklaag. Deze deklaag zorgt voor minimale waterweerstand en geeft het gevoel alsof je door het water glijdt. Onderzoek heeft uitgewezen dat, net als bij een vis, waterweerstand en lichaamsvorm natuurlijke factoren zijn om de snelheid in het water te bepalen. Wij mensen hebben niet de vorm van een vis, maar we kunnen wel profiteren van minder waterweerstand.
Drijfvermogen
Drijfvermogen is belangrijk voor iedere zwemmer. We hebben niet zomaar overal dik neopreen gebruikt, juist door het gebalanceerd gebruik van variabele diktes, ga je sneller. De FAST is gemaakt van 44cell rubber en de verschillende diktes op de juiste plaatsen, maken het verschil.
Snelheid
Snelheid is waar we allemaal naar streven. The combinatie van alle bovengenoemde kwaliteiten, zorgen ervoor dat je sneller gaat. Onderzoek heeft het uitgewezen en wij nodigen je uit om jezelf te testen op de 100m. Gegarandeerd dat je je persoonlijke record verbetert!
 
 

There are yet no reviews for this product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Instagram Foto's

Contact

Dare2Tri International
Einsteinstraat 16B
3316 GG, Dordrecht
Nederland

078 6 18 19 23

Rekening nummer. 166188549
IBAN code: NL03RABO0166188549
BTW.nr. NL8131.41.436.B01
KVK nr. 23078610
 

Type betalingen

 

© 2017 Dare2Tri – Dare2Tri is a registered trademark of Sport Import Europe b.v.